Wednesday, November 12, 2014

New in:


Pagalvės užvalkalas ir žvakė/ H&M Home


 
 
    Būna dienų, kai nuotaiką pakelia ne tik gera muzika ir karštos arbatos puodelis, bet ir apsipirkinėjimas. (Meluoju pati sau, apsipirkinėjimas visada pakelia nuotaiką) Trumpai, keletas naujų dalykėlių, kuriuos įsigijau savaitgalį:



 
 
 
 
Visą laiką labai norėjau odinių kelnių, bet visada stabdydavau save, galvodama, kad toks stilius ne man ir jos man visiškai netiks. Bet paskutiniu metu pagavau save žiūrinčią į nuotraukas, kuriose merginos derina odą su sunkiais megztiniais, lengvais marškinėliais ar puošniomis palaidinėmis. Kodėl gi ne? - pagalvojau. Puikų variantą atradau H&M. Dydis puikus, kaina taip pat puiki. Natūralios odos variantų net neieškojau, nes supratau, kad investuoti į drabužį, kurį tik bandysiu prisijaukinti savo spintoje, yra absurdiška. Ir ką jūs manote? Iš tiesų - odines kelnes galima nešioti prie bet ko!
 
 
 
 
 
 
Užsukau į H&M Home ieškodama žvakių. Mano nuomone, žvakės turi būti gražios (kitaip sakant, skoningame indelyje), nes jomis galima ne tik suteikti jaukumo ar puikaus kvapo savo kambariui, bet ir papuošti jį stilinga interjero detale. Dairantis tarp žvakių, užtikau sale kampelį, kuriame kabėjo šis šventinis dekoratyvinės pagalvėlės užvalkalas. Puiki kambario puošmena artėjančioms šventėms ir dar su 70% nuolaida!
 
 
 
 
 
 
 
Šio plaukų šampūno bei kondicionieriaus duetą nusipirkau jau trečią kartą. Tyliai paminint tai, kad praktiškai visada šiuos produktus galima rasti su nuolaida, jie yra be parabenų, labai lengvos tekstūros bei malonaus kvapo. Nežinau, ar būtent šių produktų dėka, bet plaukai po plovimo būna lengvi, purūs ir visaip kitaip malonūs!
 
 
 
 
Šio Essence gel-look plumping top coat nagų lako rekomendaciją gavau iš draugės. Jau teko išbandyti, rezultatas - puikus! Bet apie tai kitame įraše. :)


 
Mėgstu kartas nuo karto įsigyti įvairių mados ar tiesiog gyvenimo būdo žurnalų. Tiesa - dažniausiai užsienietiškų. Žurnalai man - didžiulis inspiracijos lobynas. Mėgstu pasižymėti man patikusius derinukus, paskaityti apie kosmetikos pasaulio naujoves bei pavarvinti seilę bežiūrint į įspūdingus drabužius. Na ir žinoma, kaip gi be mergaitiškų plepalų?
 
 
 
 
 
 
 

 
 




No comments:

Post a Comment