Sunday, November 9, 2014

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M



    Labas! Vos prieš keletą dienų visame pasaulyje (įskaitant ir Lietuvą, yey!) praūžė Niujorko fashionistų dievinamo Alexander Wang bei švedų milžino H&M bendra kolekcija. Visi kolekcijos perliukai buvo tiesiogine ta žodžio prasme nušluoti nuo lentynų kosminiu greičiu, o socialiniuose tinkluose (daugiausiai instagram) galima pamatyti daugybę nuotraukų, pažymėtų hashtag'u #ALEXANDERWANGXHM , kuriuose visi "laimingieji" parodo savo spėtus nugvelbti  drabužius bei aksesuarus. Kolekcijoje atsispindi sportas. Nuo stilingų sportinių liemenėlių moterims iki lengvų šortų vyrams. Kolekcijos pagrindiniai audiniai - kokybiškas neoprenas, kvėpuoti kūnui leidžiantis polipropilenas ir poliamidas.

   Kolekciją pamatyti bei pačiupinėti buvo galima Vilniaus GO9 prekybos centre esančioje H&M parduotuvėje. Kadangi man stebuklingai pasisekė būti viena iš laimingųjų laimėjusių kuprinę ir prie jos pritvirtintą kėdutę, prie parduotuvės buvau jau apie 7 valandą ryto. Suleisti į parduotuvę visi pradėjo atsargiai tyrinėti kolekciją, bet po gerų dešimties minučių reikiamų dydžių pradėjo mažėti. Ką gi, galime pasidžiaugti, kad gyvenime Lietuvoje ir dėl megztinių ar suknelių niekas nesimušė (nors pasistumdymo alkūnėmis šiek tiek teko patirti).

   All in all, kolekcija išskirtinė, įdomi ir tikrai ne kiekvienam. Manęs kolegė darbe paklausė - "na ir kaip?" "Skonio reikalas" - atsakiau. Kainos lyginant su kokybe pakankamai protingos, o kadangi pasisekė ir man spintoje apgyvendinti porą kolekcijos perliukų, skubu dalintis keletu nuotraukų - jos šneka už save!


Vienas iš džemperių, kuris ne itin gražiai gulėjo ant kūno.

Man, ypatingai svarbus yra maišelis į kurį prekė yra supakuota. Šis - nuostabus. Net rankenos ypatingai kokybiškos, pagamintos iš silikono.
Saulės akiniai, modelis - unisex.

Netikėtai užtiktas, paskutinis likęs džemperis, modelis - vyriškas, dydis - XS, todėl tinka puikiai.

Lookbook - kitame įraše.






No comments:

Post a Comment