Wednesday, December 3, 2014

Christmas gift guide for her



Sveiki! Kadangi Kalėdos jau ne už kalnų, o aš visada stengiuosi apie dovanas artimiesiems ir draugams pagalvoti iš anksto, jau lapkričio pabaigoje pradėjau naršyti internete bei ieškoti įvairių idėjų. Pamaniau, kad būtų visai smagu pasidalinti jomis su jumis! 




Manau, kad knyga yra puiki dovana ne tik artimam žmogui, bet ir draugei ar kolegei. Pasirinkimas beribis! Mamai ar močiutei puikiai tiks gera, originalių receptų knyga ar populiarus romanas. Draugei, kurios naktinis stalelis nukrautas vogue žurnalais- mados pasaulio ikonų biografijos ar stiliaus gidai.


Rankų ar kūno kremas, yra nuolatinis moters grožio kampelio gyventojas. Ypatingai žiemą, šie produktai yra vieni svarbiausių. O jeigu dar kvepia!.. Manau, kad bet kuri moteris apsidžiaugtų gavusi kokybišką kūno sviestą ar minkštinantį rankų kremą. Puikių variantų galima atrasti The Body shop bei L'occitane parduotuvėse.


Geras kvapas yra vienas pirmųjų ženklų, iš kurių atpažįstame žmogų. Kadangi kvepalai yra ganėtinai asmeninis dalykas, ši dovana tiktų artimam žmogui, kurio mėgstamą kvapą jūs žinote. Šie - vieni mano mėgstamiausių. Dolce & Gabbana ir Marc Jacobs yra saldesni, lengvesni, labiau vasarai ar paprastai dienai skirti kvapai, Tom Ford - skirti tikrai ne kiekvienam. Tai ganėtinai sunkūs, sodrių natų kvapai tinkantys žiemos vakarėliui. The Body Shop "Red Musk" šių metų naujiena, kuri iš karto atsidūrė mano favoritų viršūnėje. Kvapas ganėtinai aštrus, tačiau turintis ir saldžių natų, kurios puikiai susilieja gražiame buteliuke. Vienas patarimas prieš perkant kvepalus - apsilankykite parduotuvėje bent tris kartus ir papurkškite jais vidinę riešo dalį. Jeigu po kurio laiko kvapą užuodžia aplinkiniai, bet jūs jo nejaučiate, reiškia, kad kvapas jums tinka. O trijų kartų turėtų pakakti, kad suprastumėt ar kvapas jums patinka bei jūsų neerzina.



Ne paslaptis, kad praktiškai kiekvienai moteriai, makiažas prideda pasitikėjimo savimi. Tai lyg būdas išreikšti save. Ypatingai artėjant gražiausioms metų šventėms, norisi ne tik apsivilkti gražiausią suknelę, bet ir paryškinti savo veido bruožus. Kokybiška akių šešėlių paletė - puiki dovana kiekvienai moteriai jūsų gyvenime!


Aksesuarai yra viena mano mėgstamiausių aprangos detalių. Puikus kaklo papuošalas ar masyvi apyrankė priduos prieskonio net ir nuobodžiausiam drabužių deriniui. Merginai, mėgstančiai stambius kaklo papuošalus, puikiai tiks minimalistiniai lietuvių dizainerių OKIIKO bei spalvingi Skyberry vėriniai. DD Workshop bei The Basic kuria puikius, minimalaus dizaino žiedus. Fantastiškų apyrankių gali pasiūlyti Lovein. 


Žiemos metu nėra nieko svarbiau, kaip šiluma ir patogumas. Šilta vilnos ar kašmyro kepurė bei originalios pirštinės - puiki dovana aktyviai, net ir žiemos metu daug laiko lauke praleidžiančiai moteriai.


Nauja piniginė šiemet bus ne tik praktiška, bet ir daugeliui labai reikalinga dovana. Dažnai tenka išgirsti, kad nuo sausio 1-osios dienos keičiantis nacionalinei Lietuvos valiutai, moterys labiau jaudinasi ne dėl besikeičiančių kainų, bet dėl senosios piniginės, kurioje didesnės eurų kupiūros tiesiog netelpa. O prie naujos piniginės priderinus nuostabią rankinę bei puikią kosmetinę, tikrai nustebinsite savo draugę ar mylimą moterį.


Jeigu savo aplinkoje turite moterį, kuriai neaktualios mados tendencijos bei įvairiausios grožio procedūros, galbūt ji su malonumu sukasi virtuvėje. Stilingi serviravimo indai, kokybiškos kepimo formos ar praktiški virtuvės priedai, tikrai suras vietą šios moters virtuvės stalčiuose. 


Nors močiutės turi seną prietarą, kad žvakių dovanoti nevalia, tačiau nemanau, kad dovanos iš širdies, gali kažkam pakenkti. :) Puikių, kokybiškų kvapų žvakes siūlo Rituals bei Diptyque. Šiek tiek labiau prieinamų, bet tikrai neprastesnių žvakių galima rasti H&M ar IKEA. Man asmeniškai vienas svarbiausių dalykų kalbant apie žvakes, yra jos pateikimas bei įpakavimas. Tuomet ji tampa ne tik jaukiu, bet ir namų interjerą papildančiu aksesuaru.

Kiekvienas džiaugiamės gavę trokštamą dovaną, tačiau nepamirškime, kad gniūžčių karas su artimaisiais ar patinkančio žmogaus kompanija, vaikščiojant po naktinį sningantį miestą, visada sušildo labiau! :) 




3 comments:

  1. Aiste, puikus įrašas. Kur Lietuvoje galima įsigyti Diptyque produktų? Gal creme de la creme? Aš pati naudoju Eau Rose. Nuostabus kvapas. Unikalus, ne taip, kaip tų "žymiausių" dizainerių kai kurie kvapai būna labai panašūs.

    ReplyDelete
  2. Aš apie kvepalus Eau Rose, ne apie žvakę :)

    K.

    ReplyDelete
  3. Ačiū labai! Į creme de la creme jau kurį laiką nebuvau užsukusi, tai negaliu pasakyti, bet manau, kad kažką puikaus pasiūlyti tikrai gali! Turėtų turėti Amouage, tik jų kvapai tokie šiek tiek specifiniai. :) Taip pat visada lieka online: nordstrom,saksfifthavenue, amazon. Jei sunku išsirinkti kvapą, siūlau pasižiūrėti youtube kokių nors beauty vlogerių video apie šias žvakes, peržvelgi jų kanale, kokius kvepalus jos mėgsta, gal taip bus lengviau atsirinkti ar jų aptariamas kvapas patiktų. :) O šiaip buvau čia prieš porą dienų užbėgusi į Rituals, tai irgi neblogos, kvapai tokie daugiau gamtos, medžio, kedrų, augalų, keletas saldesnių, bet tikrai neblogi, pateikimas gražus, o ir kaina prieinamesnė. Sėkmės! :)

    ReplyDelete